דיכאון ו....זיונים
דיון מתוך פורום פסיכיאטריה
חבר'ה! התחלתי עם סרוקסט והפסקתי די מהר בגלל חוסר תיפקוד מיני מוחלט בעטייה של התרופה. הפסיכיאטר העביר אותי לרסיטל, היה שיפור-מה בתחום אבל - זה לא זה. אני בן 46, זה לא הגיל........נכון? עוד מישהו נדפק פעמיים? גם דיכאון וגם.....לא לזיין? וגם שמנתי לא מעט למרות שהד"ר אמר שהתרופה איננה גורמת להשמנה. מה דעתכם?
חיים אתה בהחלט בוטה,אבל שיהיה... למיטב הבנתי אף אחד לא אמור לקחת את התרופות האלה כל השנים,זה אמור לעזור לטיפול נפשי,בשיחות להצליח,ולאחר שתצא מהדיכאון בעזרת השיחות והתרופה,מן הסתם תוכל להפסיק ליטול אותה. בהחלט,איבוד התיפקוד המיני יכול לדכא,אבל אולי קצת איבדת פרופורציה .תיתן קצת זמן לכל התחומים בחיים שלך להתאזן ואח"כ תחזור לפעילות מלאה.זו דעתי בכל אופן.אלא אם הפסיכיאטר שלך אומר לך שאתה יכול לצאת מהדיכאון גם ללא עזרת התרופה(שזה גם אפשרי במקרים מסויימים).המין הוא חשוב,השאלה מה חשוב יותר. ביי רוית
גם לי התרופה ( או תאבון יתרבעקבותיה) גורמים להשמנה למרות... שהרופא אמר שהתרופה רק תפחית את התאבון. גיא
זרוק את תרופה בפיקוח רופא ונסה באופן הדרגתי להתחיל עם נשים בשנות העשרים שלהן, יפות וסקסיות. זה נשמע סקסיסטי אולי אבל זה עוזר להחזיר את החיוניות ואת הזקפה. אין לך מושג עד כמה צעירות בנות 20 נמשכות לגברים בשנות הארבעים +. אותי זה הדליק\ מדליק. כמובן כשהכל הסכמה ללא רמיה. יש לא מעט נשים צעירות שמחפשות סוג זה של קשר. זה מחזיר את הזקפה באופן בילתי רגיל באם לפני כן היתי במצב ירוד. יש לכך הסבר פסיכולוגי...מעבר לעובדה שצעירה חטובה מגרה יותר. אתה חוזר כאילו לצעירותך, כאילו במנהרת הזחן ...כאילו שאתה בעצמך בן 20 כמובן שהכל חרטא אבל מחזיר את הזקפה . שים לב שלא להתעסק עם קטינות בטעות!!!. היום בחורה בת 17 מתלבשת כמו גדולה והדבר יכול להטעות. ראה הוזהרתה !!! זקפה נעימה.