יעילות תרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

25/09/2006 | 23:34 | מאת: חברה חדשה בפורום

ד"ר שלום מזה כמה שנים אני מטופלת (בפיקוח פסיכיאטר מומחה )בכדורים נוגדי דיכאון לקחתי מעל 20 סוגי תרופות שונים (כל התרופות נלקחו מעל חודש ימים ולעים הרבה יותר ) לאחר נטילת פרוזק חלה הטבה .אךלאחר שהייתי זקוקה שוב ליטול תרופות אף תרופה לא עוזה רק תופעות לוואי הופיעו (כאבי בטן .ראש הפרעות קוגניטיביות .עצבנות .חוסר סבלנות הפרעות בתיפקוד מיני ועוד ...) לאחרונה אני נוטל רמוטיב גם תרופה זו אינה עוזרת (דרך אגב גם הפרוזק אינו עוזר יותר ) מדוע אני מקבלת רק את תופעות הלווי של כל התרופות ומדוע התרופות לא עוזרות לי כלל האם אני בסטטיסטיקה של אנשים שהתרופות לא עוזרות להם (הפרוזק עזר פעם להזכירך ) מצב זה הוא ממש בילתי נסבל וגורם לי לסבל רב אני מנסה הכל וללא הועיל דרך אגב לטיפולים או לרובם היתלווה טיפול פסיכולוגי ופסיכוטראפי(מטובי המומחים) אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי בתשובה מה עלי לעשות ומהן האופציות שיש לי שנה טובה ומאושרת והמון בריאות מצפה לתשובה ולעצה

26/09/2006 | 08:17 | מאת: הומאופתית קלאסית, RCHom

אני מבקשת סליחה שלא אוכל להשיב ישירות לשאלתך ואולם את מטופלת על ידי טובי המומחים ולקחת את כל התרופות הקלאסיות נוגדי המצב שלך, לפי דברייך לשווא (חוץ מפרוזק שעבד תקופה מסויימת). את יעילות התרופות, יוכלו להסביר הרופאים. אני יכולה להסביר מה יכולתה של ההומאופתיה הקלאסית: המקרה הפסיכיאטרי ראשון שראיתי בוידיאו היה מקרה של גברת בת עשרים ותשע שהיתה מגיל שש (!) בטיפול פסיכולוגי והחלה ליטול תרופות פסיכיאטריות מגיל העשרה שלה. היא הגיעה להומאופת יחד עם בעלה ואמה, כולם דאגו מאד, כי לא יכולה היתה לאכול, לבלוע אלא נוזלים בלבד. הרופאים לא ידעו מה לעשות יותר. בראיון נפרשה כל היריעה של הבעיות הישנות שלה. קיבלה רמדי (הכנה הומאופתית) שהתאימה למצב, ויומיים אחרי כן צולם וידיאו נוסף כאשר היא כבר יושבת ואומרת שהיא חוששת להשמין. הוידיאו של חודש אחר כך הראה אישה אחרת לגמרי בוטחת בעצמה וכו'. כל זה על שתי מנות של רמדי הומאופתית. כיום עמיתי וגם אני מטפלים זה כמה שנים באנשים שטופלו תקופות ארוכות במערכת הפסיכולוגית והפסיכיאטרית ללא תזוזה אמיתית ועמוקה במצבם. הרמדיס ההומאופתיות עושות את שלהן אך ורק כאשר הן מתאימות, ולעתים אנו טועים, וניתן לתקן, אך השינוי העצום שיש במטופלים הוא מספק ביותר. איננו מורידים תרופות בבת אחת - אלו שנלקחו ו"עוזרות" . כי האדם יוצר איזו שהיא תלות בהם ומסוכן להוריד בבת אחת. התרופות הפסיכיאטריות בעיני ההומאופת הן דיכוי או במקרה הטוב הקלה זמנית ואיננה ריפוי בשום אופן, שלא כמו הרמדי ההומאופתית שמותאמת אינדיבידואלית לאדם על פי התכונות והמאפיינים האישיים שלו וכך "קולעת" לגורם הראשוני של הבעיה ומתחילה תהליך שינוי. אני מציעה לך לפנות ולחפש הומאופת קלאסי מורשה (חבר אגודה), ניתן לעשות זאת באינטרנט ולבדוק פרטיו באתר האגודה להומאופתיה קלאסית. כל טוב לך ולקוראי ההודעה הזו.

26/09/2006 | 17:44 | מאת: ישראלה

איך אפשר ליצור קשר?

26/09/2006 | 08:18 | מאת: ה.ק.

קשה מאד לשמוע זאת אבל זה נכון אצלי ציפרלקס עשה דבר דומה ומאז שום דבר לא עוזר.

26/09/2006 | 11:51 | מאת: רמי

אני כל כך מבין אותך , כי גם אני כנראה בסטסטיקה הזאת , שום תרופה לא עוזרת , כנראה שעוד הרבה כמוך וכמוני התרופות פשוט לא עוזרות בכלל.

27/09/2006 | 00:05 | מאת:

שלום, לצערי ישנם אנשים שלא מגיבים לתרופות, לא הרבה אבל בהחלט ישנם כאלו. במקרים אלו הייתי בודק את הנושא של הפרעת קשב וריכוז, יתכן שהיא נמצאת ברקע. אפשר לפנות לאחד המומחים הבכירים בארץ להתייעצות, או פשוט להשתמש בתרופות הרגעה מקבוצת הבנזודיאזפינים ולא לנסות שוב ושוב תרופות (אם אפשר). כל טוב דר' גיורא הידש