חרדה חברתית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

21/08/2002 | 15:27 | מאת: הדס

לד"ר פלד שלום, יש לי בעיה של חרדה עזה, רגשי נחיתות חברתיים, פחד מפני אנשים ומפני סיטואציות ומצבים שמצריכים עימות ויכולת תגובה, פחד מדיבור בפני קהל, פחד מדחייה, מביקורת, וכנראה גם פחד מפני החיים עצמם.. האם סרוקסט זו תרופה שיכולה לעזור למצבי? ואם לא אז מה כן?

לקריאה נוספת והעמקה
21/08/2002 | 17:59 | מאת: טלי

כדאי לך להיעזר בפורום חרדה חברתית. מעבר לכך, סרוקסט לא תפתור לך את הבעיה, היא מקסימום יכולה להפחית חרדה ובכך להקל עלייך להיכנס למצבים חברתיים, שאחרי שתתרגלי ותצברי בטחון , תוכלי אולי להיפרד מן התרופה.

21/08/2002 | 19:22 | מאת: הדס

איפה יש פורום כזה?תוכלי לתת לי את הכתובת?

22/08/2002 | 23:45 | מאת:

שלום הדס, סרוקסט היא רק אחת מהתרופות לחרדה, התאמת טיפול דורשת אבחון פסיכיאטרי מקצועי. סימנים של חרדה יכולים להיות קשורים גם למחלות גופניות לא פסיכיאטריות, אפילו אם הם מופיעים כפי שאת מתארת. לייעוץ נוסף, אשמח לעזור.

23/08/2002 | 01:25 | מאת: אורי

הי הדס מאחל לך למצוא את הדרך. לי אמרו שSeroxat היא תרופה טובה. אני לוקח אותה שובעיים וקצת וישנו שיפור קטן. בנתיים אני שם לינק לאתר חרדה חברתית. דרכו אפשר להגיע לפורום חרדה חברתית. /www.geocities.com/harada_hevratit/