אפידימטיטיס

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

02/10/2014 | 13:42 | מאת: ויטלי

שלום רב, האם התרופה זינט או מקרודנטין מתאימות לטיפול באפידמטיטיס?( יש לציין שאני נצמא בחול ואלו התרופות שיש ברשותי) אני בן 31 תודה

שלום רב, על סמך מה אתה יודע שיש לך אפידידימיטיס? אם יש לך כאבים באשכים ותסמיני דלקת עליך להבדק אצל רופא (גם כשאתה בחו"ל) ומומלץ גם לעדות אולטראסאונד גם בחו"ל (לפחות במדינות מערביות) תקבל טיפול אנטיביוטי. וכן, זינט ומאקורדנטין בערון עשויות לעזור אך רצוי לעבור אצל רופא ולהבדק אצלו- שיוכל לתת לך הנחיות על מינון נכון.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת