דלקת ערמנית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/10/2014 | 10:11 | מאת: אבי

שלום דר הסיפור האורולוגי שלי מתחיל ב13.5.14 - מגע מיני אורלי לא מוגן.ב15.5.14 בעקבות צירבה במתן שתן קיבלתי דוקסלין ל10ימים וזריקת רוצפיו,נערכו בדיקות שתן לכללית שתן לתרבית ובדיקת pcr-std,כול הבדיקות היו תקינות.ב27.5.14 בוצעה בדיקת std-pcr וסורולגיה לצהבת ,הבדיקות יצאו תקינות ,התלונות על הצריבה המשיכו.ב8.6.14 האורולג המטפל אמר שאני בריא ואין עדות למללת מין. ב19.6.14 ,התבספו לתלונות על הצירבה בשתן גם כאבי בתן וגב תחתונים וגם אזור פירנאום ואשכים,בוצעו בדיקות דם כללית בדיקת תפקודי כליות בדיקת cpr בדיקת שקיעת דם בדיקת סורולגיה לעגבת בדיקת שתן כללית תרבית שתן ו pcr-std -הכול תקין ב30.6.14 נבדקתי עי רופא עור ומין ששלל שיש בעיה אך התסמינים נשארו ,ב1.7.14פניתי לאורולג פרטי שאמר שאולי ישנם חידקי פה ורשם לי מטרוגיל לשבוע ,גם טיפול זה לא הביא לשיפור ,ב14.7.14נבדקתי אצל רופא לאבחון פנימי מהיר ששלח אותי לבדיקת שתן לתרבית ,אולטרא סאונד כליות ודרכי שתן כולל ערמונית,ותרבית זרע ,האולטראסאונד תקין והשתן תקין ,בזרע נמצא חידק אנטרובקטור, קיבלתי רספרים ל20 יום ללא שיפור ממשי בתסמינים,לאחר הפסקה של שבוע מסיום הטיפול קיבלתי ציפרו ל28 יום גם ללא שיפור משמעתי בתסמינים ב14.9.14 כשישה ימים לאחר סיום הציפרו נבדק הזרע שוב ולא נמצא חידק רק לוקוציטים בודדים האורולג רשם "סיום טיפול,הוסבר למטופל שקצף /עכירות לא מעיד בהכרח על מחלה ושאים יש החרפה לבוא שוב" אני ממש עובד עצות הכאב בא והולך ,אין לי איכות חיים יותר ,מתפקד בקושי רב בעבודה .האם יש לך רעיון לבדיקה נוספת /טיפול שכדאי לי לעבור ,?

שלום רב, נראה שעברת את כל הבדיקות וההמלצות המוכרות לטיפול. כדאי שתבין שככל הנראה מדובר כבר בדלקת כרונית ללא עדות לחיידק ספציציפי ולכן אין טעם במתן ממושך של אנטיביוטיקה, בוודאי אם זה לא עוזר לך. מה שחשוב זה שתנסה כעת לעזור לעצמך להגיע למצב שאתה מצליח לשלוט בתסמינים ולא הם בך: להמנע מגריינים שמחריפים את התלונות כגון אלכוהול, קפאין ואוכל חריף, להמנע משוקולד, וכדומה. להקפיד על שתיה מרובה של מים, תה קמומיל ולקחת לפי צורך נוגדי דלקת וכאבים כמו נורופן או אדוויל. לצערי אין הרבה מה לתרום עוד- זה מצב מתסכל מאוד גם למטופלים וגם למטפלים ובעקרון STRESS ולחץ מחמיר אותו אז נסה להוריד אותם..

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת