שאלה על עיניים יבשות אוד חודש ניתוח

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

15/11/2021 | 13:25 | מאת: שמחה

שלום שאלה אני ניפנה 20 שנה עברתי ניתוח לערמת העפפים שלוש ניתוחים עכשו עין ימין סורפת העפפים פוגים בקרנית וניה פצה אוד חודש ניתוח לערמת עפפים והיום ממש סורף לי ויבש סמתי טיפות ליובש לא עוזר מה עלי לעסות תודה

שמחה יקרה שלום, תופעות של יובש לאחר ניתוח להרמת עפעפיים יכולות להתבטא בצריבה ואי נוחות בעיניים. קיימת שורה ארוכה של תכשירים טיפוליים שעשויים להקל, כתחליפי דמעות, ועוד . חשוב להתייעץ עם רופא העיניים המטפל. בברכת בריאות, דר' זיידר. מומחה לניתוחי עפעפיים תיפקודיים וקוסמטיים www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים