נזק לעין לאחר ניתוח עפעפיים עליונות

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

02/01/2022 | 16:08 | מאת: גאולה

בנוב 2019 עברתי ניתוח להרמת עפעפיים. מאז יש לי רגישות בעיניים כבר שנתיים. במיוחד בעין שמאל,עם דקירות ודמיעה . קמה בבוקר עם ריסים דבוקים. האם זה נגרם מצלקת פנימית ? מאוד מטריד מה הפתרון ?

גאולה יקרה שלום, התסמינים שאת מתארת יכולים להתאים לתופעות של עין יבשה, שעלולות להחמיר לאחר ניתוח להרמת עפעפיים. כמובן שקיים מיגוון טיפולים שיכולים להקל על המצב. כדי להתייחס ספציפית לבעייתך - כדאי לגשת לבדיקה אצל רופא העיניים המטפל. בברכת בריאות, דר' זיידר, מומחה לניתוחי עפעפיים תיפקודיים וקוסמטיים www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים