עין אחת טיפה יותר עצומה

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

01/03/2022 | 00:54 | מאת: אאא???

אני בת 20 ולאחרונה שמתי לב שהעין השמאלית שלי טיפה יותר עצומה מהימנית וזה בולט יותר כשאני עייפה. אציין כי לפני 4 חודשים עברתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים. מה עלי לעשות? האם זו צניחת עפעף?

אאא יקרה שלום, ממליץ לבחון את גובה העפעף לפחות חצי שנה מניתוח הרפרקצייה. על פי תיאורך - ייתכן מאד שמדובר בפטוזיס קל, אך דרושה בדיקת רופא עיניים על מנת להעריך המצב. בברכת בריאות, דר' זיידר מומחה לניתוחי עפעפיים תיפקודיים וקוסמטיים www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים