ניתוח תיקון פטוזיס שכשל

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

11/07/2023 | 20:52 | מאת: שרית

שלום דוקטור היה לי פטוזיס קל עשיתי ניתוח והעין סגורה לגמרי איך יכול להיות מה קרה האם הרופא התרשל תודה רבה

שרית יקרה, שלום! תוצאות ניתוח תיקון פטוזיס נמדדות בשלושה פרמטרים: רמה, קונטור וסימטרייה של העפעפיים. יכולים לחלוף מס' שבועות, ולעיתים אף חודשים, עד קבלת התוצאה הסופית. כדאי לשוב לביקורת של הרופא המנתח למעקב ועל מנת לבחון התוצאות. בברכת בריאות, דר' ניר זיידר, מומחה אוקולופלסטיקה, ניתוחי עפעפיים תיפקודיים ואסתטיים. www.oculoplastics.co.il

19/07/2023 | 03:39 | מאת: שרית

תודה רבה הרופא אמר שזאת התוצאה וצריך ניתוח חוזר השאלה למה זה קרה כזאת פשלה

מנהל פורום צניחת עפעפיים