אי סימטריה בפנים מה אפשר לעשות

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

01/09/2023 | 09:52 | מאת: אל

הי , שמתי לב היום בתמונת סלפי שהעין שלי בצד ששמאל יותר קטנה מהעין ימין ושבעין ימין האישון טיפה יותר למעלה ובשמאל הוא באמצע ובמראה לא רואים את זה כלכך רק בתמונות סלפי , וגבה בשמאל יותר דקה מימין ועולה ושמאל ישרה ועבה יותר אם זה קשור , ממה יכול להיגרם האי סימטריה הזאת ואם יש דרך לסדר את זה ואיך ? זה ממש מפריע לי בתמונות

אל יקרה שלום, א-סימטרייה של הפנים ושל העיניים יכולה לנבוע מסיבות רבות, כולל שינויים במנח העפעפיים ופזילה. מובן שדרושה הסתכלות ובדיקה מקרוב על מנת לנתח הבעייה ולהמליץ במידת הצורך, על פיתרון כירורגי. בברכת בריאות, דר' ניר זיידר, מומחה אוקולופלסטיקה, ניתוחי עפעפיים תיפקודיים ואסתטיים. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים