בצקת אחרי ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

05/10/2023 | 11:58 | מאת: עדן

שלום, לפני שבועיים עברתי ניתוח עפעפיים עליונות ותחתונות. כמה ימים אחרי הניוח הופיעה בצקת מתחת לאחת העיניים ועד עכשיו אני לא רואה איזשהו שינוי משמעותי לגביה. אני מורחת טראומיל ומשחה לצלקות. מאוד דואגת שזה לא יעבור.

עדן יקרה שלום, ניתוח של העפעפיים העליונים והתחתונים הוא כמובן ניתוח משמעותי שההחלמה ממנו יכולה להימשך שבועות עד חודשים ספורים. כמובן, דרושים סבלנות ומעקב הרופא המנתח. בברכת בריאות, דר' ניר זיידר, מומחה אוקולופלסטיקה, ניתוחי עפעפיים תיפקודיים ואסתטיים. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים