שאלה לגבי צניחת עפעפיים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

29/10/2023 | 17:23 | מאת: אוריה

היי ערב טוב האם צניחת עפעפיים יכולה להחמיר? האם זה משהו שממשיך לצנוח או אחרי שצונח נשאר כמו שהוא?

אוריה יקר, שלום! צניחת עפעפיים יכולה להיות יציבה, להשתפר, או להחמיר עם הזמן - תלוי, כמובן, בסיבה. לדוגמא: רקע חבלתי עם המטומה שנספגת מן העפעף יכול לשפר המצב והפטוזיס עשוי לחלוף. תהליך גידולי בארובת העין יכול לגרום להחמרה הולכת וגוברת של פטוזיס. צניחת עפעפיים הקשורה לגיל בד"כ יציבה, או מתקדמת באיטיות לאורך החודשים והשנים. בברכת בריאות, ד"ר ניר זיידר, רופא עיניים ומומחה אוקולופלסטיקה, ניתוחי עפעפיים תיפקודיים ואסתטיים. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים