צניחת גבה לפני גיל 40

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

21/05/2024 | 17:11 | מאת: גולדי מאפרת מקצועית וסייעת בגן ילדים

שלום וברכה צהריים טובים אני בת 31 יש לי צניחת גבה ועפעף עליון בעין ימין למדתי אצל מישהי שעשתה עלי סטאג על גבה שלי בגלל שזה צנוח טיפה יותר מי השניה האם במידה וזה מפריע זה יכול להיות מאושר מי טעם משרד הבריאות תודה רבה גולדי

גולדי שלום, יש צורך, כמובן, בהערכה בלתי אמצעית של מצבך. ואולם - תיקון צניחת גבה, באופן עקרוני, איננו ניתוח שמכוסה מבחינה ביטוחית בסל הבריאות הציבורי. בברכת בריאות, דר' ניר זיידר, רופא עיניים ומומחה אוקולופלסטיקה. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים