צניחת עפעפיים והרכבת עדשות מגע

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

23/06/2024 | 20:26 | מאת: בר

היי, האם זו סיבה הגיונית לעבור ניתוח לייזר רק בגלל החשש העתידי לצניחת עפעפיים עקב הקשר בין השניים? או שמדובר בסיכון מאוד נמוך?

בר יקרה שלום! האינדיקצייה הרפואית / אסתטית לניתוח רפרקצייה קשורה בשאיפה להיפרד מהמשקפיים. אינני סבור שחשש תאורטי עתידי להתפתחות צניחת עפעפיים קשור לעניין זה. בברכת בריאות, ד"ר ניר זיידר, רופא עיניים ומומחה אוקולופלסטיקה, ניתוחי עפעפיים תיפקודיים ואסתטיים. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים