שאלה לגבי ניתוח להרמת עפעפיים

דיון מתוך פורום  צניחת עפעפיים

04/07/2024 | 11:44 | מאת: יהל

שלום, נקבע לי תור לניתוח הרמת עפעפיים בחודש ספטמבר(הרדמה מקומית אשפוז יום). גיליתי שאני בהריון, האם ניתן לבצע את הניתוח?

שילת יקרה שלום! לרוב, לא מקובל לנתח בטרימסטר ראשון להריון ניתוחים לא דחופים. אם את כבר בטרימסטר שלישי - ניתן להתייעץ עם הרופא המנתח ולפי הצורך לבקש הערכה של רופא מרדים, או רופא נשים. בהצלחה, ד"ר ניר זיידר, רופא עיניים ומומחה אוקולופלסטיקה, ניתוחי עפעפיים תיפקודיים ואסתטיים. www.oculoplastics.co.il

מנהל פורום צניחת עפעפיים