מעבר מציפרלקס ל ‏SERTRALINE‏ 150

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/06/2024 | 18:13 | מאת: Zzitay

שלום רב עקב הגיל שלי אלצו אותי לעבור - לעזוב את הציפרלק 20 שהיה חברי הטוב 18 שנה.  התחלתי לקחת ‏SERTRALINE‏ 150 מג בהדרגה וכ 3 שבועות אני לוקח 150 , אבל אני מרגיש שזה לא עוזר לי כמו הציפרלקס ואני נעזר בלוריוון,  (מה שעדיף שלא היה.)  מה יש לכם להגיד לי בנושא?

היי Zzitay זה פורום פסיכותרפיה שמטרתו לענות על שאלות בנושאים רגשיים ושאלתך שקשורה לתרופות מתאימה לפסיכיאטריה נשמע לי שחשוב שתתיעץ עם הפסיכיאטר המלווה אותך ניתן לשאול אותו האם השינוי שאתה חש הוא עדיין כחלק מההסתגלות לתרופה החדשה ? או שכדאי לחשוב על מינון אחר או תרופה אחרת? הרבה בריאות ומקווה שתרגיש שוב טוב בהקדם ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה