מחשבות טורדניות איחולים רעים

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

10/07/2024 | 07:15 | מאת: חסוי

שלום אני לא יודעת איך זה התחיל אבל אני במצב שאם אני מתפללת קופץ לי איחול רע לילדה ואם אני מדברת על איזה נושא אותו דבר זה ממש מתסכל עושה הרגשה נוראית

היי לך זה נשמע קשה לחוות את זה וגם מציף כתבת בכותרת: מחשבות טורדניות ואולי חשוב לזכור את זה שהמחשבות הללו טורדניות וכנראה מגיעות דווקא כי את הכי לא רוצה שיעלו....כדי להתמודד איתן נסי דווקא לקבל את זה שהן מגיעות וגם חולפות...שלא בשליטתך. במידה וזה ממשיך שווה להתייעץ ולקבל עזרה בין אם רגשית או תרופתית ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה