האם לעזוב את בית ההורים בשביל למצוא זוגיות

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

22/07/2024 | 15:53 | מאת: יוני

שלום רב. אני בן 34 וגר עם ההורים. אני מצד אחד רוצה לעזוב את בית ההורים שלי על מנת למצוא זוגיות כי בדור של היום לגור עם ההורים בגילי זה לא לעניין. מצד שני אני נשאר לגור בבית ההורים שלי מכיוון שעשיתי טעויות בעבר שגרמו לכך שלא עבדתי ולא חסכתי כסף מספיק. מה המלצתך? אני שואל כי אני רוצה להירשם למשרד שידוכים ואני חושש שעניין הלגור עם ההורים יפריע לנשים שימצאו לי שם.

היי יוני אתה מתאר פה שני דברים... אחד זו העובדה שהמגורים אצל ההורים הם תוצר של טעויות עבר. השאלה היא האם הבנת מהן הטעויות, האם טיפלת במה שהביא אותך לעשותן וכדומה. במידה ועשית כל זאת חושבת שאם תכיר מישהי תוכל לשתפה בתהליך שעברת. במידה ולא עשית זאת אז כדאי אולי לחשוב איך לטפל בעצמך כדי שהדברים לא יחזרו בעתיד ,גם כשתהיה בזוגיות. העניין השני הוא שמי שמתאימה לך ואתה לה תקבל אותך עם מה שטוב וגם מה שפחות טוב... ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה