שאלה.......... .....

דיון מתוך פורום  פסיכותרפיה

20/09/2024 | 17:54 | מאת: דנה

בת 39 , לעולם לא עבדתי בעבודה קבועה , אלא רק עבודות זמניות , קשה לי להיות בעבודה קבועה ולא מבינה למה , מחפשת תמיד משהו זמני, בנוסף מרגישה שלא יכולה לעבוד כל יום, מרגישה שצריכה מרחב נשימה של כמה ימים מיום עבודה , כלומר אם עובדת יום אחד , לאחר מכן צריכה יומיים מנוחה סוג של מרחב נשימה , השאלה ממה זה נובע ?

דנה היי קשה לי לדעת ממה זה נובע מבלי להכיר אותך בהחלט נשמע שיש איזשהו קושי רגשי שמלווה אותך אם כתבת פה מניחה שזה מפריע לך האם ניסית לפנות לאיזושהי עזרה ?לטיפול ? את כבר מטופלת? ליאת לימים שקטים ליאת

מנהל פורום פסיכותרפיה