כאבים עזים באזור הצלעות

דיון מתוך פורום  כאב

29/02/2012 | 07:22 | מאת: אדם

לפני מספר ימים קיבלתי מכה חזקה באזור הצלעות כתוצאה מנפילה במשחק כדורגל. מאז אנני מצליח לתפקד זה מתבטא בין היתר ב : קושי בצחוק,נשימה,ושינה.לעיתים כואב יותר ולפעמיפ פחות אני מחכה לתור לרופא אבל רציתי לשאול מה הסבירות שמדובר בשבר?

שלום רב, כדי לשלול או לאבחן שבר בצלעות, אני ממליצה לבצע את הבדיקות הבאות: 1. צילום חזה 2. צילום מכוון לצלעות בצד הכואב 3. מיפוי עצמות 4. עם תוצאות הבדיקות להיבדק על ידי רופא בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב