כאב ראש אחורי

דיון מתוך פורום  כאב

29/02/2012 | 16:15 | מאת: mia

שלום ! אני בת 28, עקב כאב ראש ברקה ימנית עשיתי לפני שנה ו4 חודש MRI מוח תקין (ברוך השם). והכאב נעלם עם הזמן. אך מזה חצי שנה יש לי כאב ראש בחלק האחורי לראש מצד ימין שלפעמים מגיע עד הראש למעלה.קיבלתי אוטרול 25 מ"ג לא עזר. עשיתי לפני שבוע בדיקת עיניים תקינה(של לחץ בעיניים ) תקין. הייתי אצל נוירולוג שעשה לי בדיקה נוירולוגית והייתה תקינה. MRI מפרקי הלסת לפני חודשיים הראתה חיספוס של המפרקים . לחץ דם תקין. ביצעתי טיפול פיזיוטרפיה לצוואר ששיפר קצת את המצב אך נהווה גרוע לאחרונה.מזה 20 יום התחלתי לקבל בקלוסל + אינדוביס לא עוזרים. האם יש מקום לדאגה? כולם אומרים שאין צורך לבצע שוב MRI מוח כי עשיתי לפני שנה ו4 חודש. ואין שינויים נוירולוגים ובדיקת העיניים תקינה. האם יש צורך לבצע שוב את הבדיקה? אני מאוד מודאגת. הכאב מתחיל חלש בבוקר ומתעצם במשך היום. כאב 24 שעות ביממה וכל יום.למה הכאב לא מופחת ע"י התרופות שאני מקבלת? תרגיע אותי בבקשה אני מאוד מפחדת. הייתכן שיש לי גידול? חס וחלילה. אך אומרים כולם שאם יש היה מוםיע משהו לא תקין בבדיקת העיניים !! יש לי תמיד חרדות, הייתכן שהכאב בגלל חרדות אלו? אודה להתייחסותך המהירה

שלום רב, אני ממליצה להיבדק על ידי רופא אף אוזן וגרון ורופא פה ולסת - מאחר וציינת שיש בעיה במפרק בין הלסתות. כדי לענות על שאלתך בנוגע לצורך בבדיקת MRI נוספת, ניתן לבדוק שוב את הבדיקה שכבר ביצעת בשאלה האם קיים לחץ של כלי דם על העצב החמישי. בנוסף, אני ממליצה לבצע מעקב אצל רופא נוירולוג ולהיבדק במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב