כאבי גב חזקים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כאב

29/02/2012 | 20:01 | מאת: גיא

אני בן 32 לפני כ 3.5 שנים עברתי תאונת דרכים קשה , שבעקבותיה עברתי ניתוח בגב תחתון כריתת דיסק וקיבוע דינמי חוליות l4-s1 , כמו כן אני סובל מפוסט טראומה קשה ומקבל טיפול תרופתי של וייפקס קלונקס וכדורי שינה וטיפול שיחתי אחת לשבוע בנוסף לזאת אני סובל מכאבי גב תחתון נוראיים ובלתי נסבלים חוסר תחושה ברגל שמאל וכאב חד מהאגן ועד לכף הרגל. אני הולך עם מקל כדי להיעזר ולהימנע מנפילה , במרפאת כאב הוצע לי לעבור הזרקת סטרואידים לעמוד השדרה ו לשקול spinal cord devic , אני די מפחד משני האופציות קראתי קצת מאמרים על שני האפשרויות ואיני יודע אם באמת זה הפיטרונות הנכונים אני חייב לציין שאין כדור שלא ניסית אני כבר עם כיב בקבה בעקבות האנטי דלקטיים והתחילה עליה באנזימים של תפקודי הכבד מה הפטרון הנכון אשמח לדעתך תודה ויום טוב

שלום רב, על מנת לענות באופן מדויק על שאלתך יש להתרשם מתוצאות הבדיקות שביצעת ולבצע בדיקה גופנית. אני מניחה שהרופא המטפל בך שקל את שתי האופציות אותן הציע לך. אם אתה עדיין מתלבט, אני ממליצה לך להגיע עם תוצאות הבדיקות שבידך לקבלת חוות דעת נוספת אצל רופא כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב