שורף בצד ימין של החזה

דיון מתוך פורום  כאב

01/03/2012 | 20:42 | מאת: זכור

שלום, אני בן 15 והתעוררתי היום בבוקר בערך ב5 (1.3.12) עם הרגשות של צריבה/שורף בתוך בית החזה הימני.זה לא קשור לנשימה שלי, זה כל כמה שניות או כמה דקות, ושיש הפסקה אז להרבה זמן, אבל זה שורף בפנים, לא על העור. זה שרף לי כל הלילה ובבוקר התחלש, אבל עכשיו חזר והתחזק כמעט כמו רמת השריפה בלילה. מה זה יכול להיות? איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש.

שלום רב, אני ממליצה לפנות לבדיקת רופא משפחה על מנת לשלול בעיה לבבית. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

06/03/2012 | 16:34 | מאת: זכור

שלום! הלכתי לרופא, והוא אמר שאין לו מושג מה זה, הוא נתן לי הפנייה למיון, ואמר לי שאם יש החמרה קלינית, ליצור איתו קשר, אבל ביום שלאחר פרסום ההודעה פה(1.3.12) זה עבר לי, כלומר זה עבר לי אחרי יום, האם עדיין אני צריך ללכת לבדיקה במיון?

מנהלי פורום כאב