כאבים

דיון מתוך פורום  כאב

19/03/2012 | 21:43 | מאת: סי

שלום,אימי סובלת מכאבים חזקים באזור המותניים ,בחלק האחורי מעל הישבנים כ-7 חודשים. נוטלת כדורים לשיכוך כל יום מס' פעמים ללא הרף וזה לא פוסק.ברצוני לדעת איזו בדיקה אפשר לבצע לגילוי מקור הכאבים? שאלה שנייה: התחילו לה כאבים עזים בירך מכיוון ראש הפמור ומטה וגורם לה לקושי בהליכה על הרגל.בצילום שנעשה נמסר שיש דלקת בעצם,היא קיבלה כדורים אך אין שום שינוי.ברצוני לדעת איזה טיפול יש לבעיה החדשה. עליי לציין שאימי סובלת מאוסטאופורוזיס.תודה.

שלום רב, אני ממליצה להיבדק על ידי רופא אורתופד שיחליט אילו בדיקות נוספות אמך צריכה לעבור. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב