כאבים

דיון מתוך פורום  כאב

22/03/2012 | 08:25 | מאת: אינגה

לא מזמן יצא לי לריב חזק עם ה בן שלי.תוך כדי שיחה עשיתי תנועות חזקות עם ה ידיים ו גם ממש היתי ב עצבים.אחרי כמה זמן הרגשתי כאבים חזקים ב איזור החזה ,יותר נכון קצת יותר למלע ול כיוון בית השחי.עברו כבר שלושה ימים ו הכאב ממשיך,אבל לא כל הזמן ,ב עיקר ,כש אני רוצה לנשום עמוק ,או משתעלת,או עושה מעמץ פיזי על אותו צד.רוצה לשאול ,מה זה יכול להיות?האם עם הזמן זה יעבור לבד?תודה מ ראש.

שלום רב, אני ממליצה להיבדק על ידי רופא משפחה כדי לשלול בעיה לבבית כלשהי, לבצע בדיקת א.ק.ג. ולבצע צילום חזה וצילום מכוון לצלעות בצד שמאל. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב