כאבים.

דיון מתוך פורום  כאב

29/03/2012 | 19:12 | מאת: סי

שלום,ותודה על תגובתך. אימי היתה אצל אורטופד והוא נתן כדורים למשך שבוע שלא עזרו,ואחר כך נתן לה מדבקה למשך שבוע וגם לא עזר,שוב אימי היתה אצל האורטופד ושוב נתן לה כדורים שהיא כבר לא הסכימה,ולסיכום בסוף הוא אומר לה שהכל מהגב אך בצילום שהיא עשתה לרגל הוא אמר שיש דלקת,קצת לא מובן לי,המצב של אימי מאוד קשה,אי אפשר לחיות כך עם הכאבים,מה את מציעה הכי דחוף שאפשר,בתודה מראש.

שלום רב, אני ממליצה לבצע מיפוי עצמות ויתכן גם CT עמוד שדרה מותני. עם תוצאות בדיקות אלה לפנות לבדיקת רופא כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב