זריקה תחת שיקוף

דיון מתוך פורום  כאב

03/04/2012 | 09:46 | מאת: יעל טטיאנה

ד"ר לקר שלום! קודם כל רציתילהודות לך על היחס ועל הטיפול יוצא מן הכלל! לא מצאתי שום דרך נוספת לפנות אליך, לכן אני כאן. בתאריך 26.03 עברתי אצלך זריקה תחת שיקוף.עד אתמול הכל היה פשוט נפלא!הלילה הכאב חזר... בינתיים קיבלתי זימון לתאריך 10.10, אני מניחה לביקורת בלבד. שאלתי: אם אנחנו יודעים שהזריקה לא נתנה תוצאה רצויה ויש לך פיתרון נוסף/חילופי שהצגת לי לפני הפעולה, אולי ישנה אפשרות לקבוע תור ישר לפעולה , מתי שזה מתאפשר , במקום שאני אחכה שוב יותר מחצי שנה? תודה מראש, המטופלת מאילת.

שלום רב, צרי קשר עם מזכירת המרפאה בטלפון 03-9377477. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב