העצב הטרגימנלי

דיון מתוך פורום  כאב

05/04/2012 | 14:08 | מאת: עמרי כהן

השלום והברכה . אני חווה כאבים עזים בעצב הטרגימנלי ורציתי לשאול אם מוכר לכם הכאב הזה ואם תוכלו לייעץ לי מה עליי לעשות כדי להתפתר ממנו. עליי להוסיף שאני חולה בטרשת נפוצה וזה כנראה נגרם כחלק מהתופעות של המחלה. ארודה על התייחסות.

13/04/2012 | 23:10 | מאת: נ'

עמרי שלום, אם תרצה ליצור עימי קשר דרך המייל. אני בחור בן 34 כבר שנתיים עם כאב ר צ ו ף בשיניים/לסת בצד אחד.. כאב 24 שעות.. .כבר שנתיים רצוף. עברתי ה מ ו ן במסלול הזה. לצערי ללא ישועה בינתיים. אם תרצה לדבר - אתה מוזמן לרשום לי למייל [email protected]

שלום רב, כדי לעשות אבחנה מבדלת יש להיבדק על ידי רופא נוירולוג, רופא פה ולסת ורופא אף אוזן וגרון. אולם, לעתים, כאב טריגמינלי יכול להיות אחד הסימנים הראשונים למחלת טרשת נפוצה. לצורך ברור נוסף, יש לבצע בדיקת MRI מוח, בשאלה האם יש לחץ של כלי דם/אחר על העצב החמישי. אני מקווה שאתה מקבל טיפול. בדרך כלל, הטיפול המומלץ הוא טגרטול במינון שהרופא התאים עבור המטופל, בתנאי שאין לו התוויות נגד לקיחת התרופה. בנוגע לטיפולים נוספים ניתן להתיעץ עם רופא כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

24/04/2012 | 17:18 | מאת: נ'

חשוב לי לציין שכאב בעצב הטריגמינלי הוא אחד הכאבים שקשה לדמיין או לחיות איתם. אצלי הכאב רצוף 24/7 שעות ביממה... אני בטוח שיש סיבה או אבחנה , רק שלא מוצאים אותה עדיין. מי שרוצה לדבר בנושא [email protected]

מנהלי פורום כאב