כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  כאב

18/04/2012 | 12:48 | מאת: חני

אני סובלת כחודש וחצי מכאבים חזקים בזמן עבודה והליכה.עשיתי מיפוי עצמות והתוצאות שינויים אוסטיאוארטריטיים קלים בברך ימין וקרסול ימין.אני שותה כדור ארקוקסיה 120 מג פעם ביום ואני עדיין סובלת מכאבים (אני עובדת משק בית ) יש לי תור ב2 למאי אצל רופא ראומטולוג מומחה לדלקת פרקים . יכול להיות שיש לי דלקת פרקים או משהוא אחר.מצפה לתשובה מהירה

שלום רב, התחלת הברור שאת עושה היא נכונה. יש לציין, שאין זה מומלץ ליטול ארקוקסיה במינון גבוה לתקופה ממושכת. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב