זריקת distension hydroplasty of shoulder

דיון מתוך פורום  כאב

20/04/2012 | 01:56 | מאת: שלום

בן 47 כאבים בכתף שמאל מזה חצי שנה ללא סיפור חבלתי. לאחר 28 טיפולי פיזוטרפיה ,דיקור סיני. בחודש האחרון קיים שיפור הכאב הקבוע פחת מעט נשאר כאב והגבלה בתווך התנועה או התעוררות משינה. יש לי תור ליום א הקרוב 22\4 לזריקה שרשמתי בכותרת... השאלה שלי היא אם כדאי להמשיך בדיקור והפיזוטרפיה או לגשת כבר ביום א לקבל זריקה ולהמשיך בפיזו ודיקור.

שלום רב, אני מתנצלת על העיכוב בתשובה. אני ממליצה להתיעץ עם הרופא המטפל בך ולפעול לפי הנחיותיו. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב