כאבי גב מתמשכים

דיון מתוך פורום  כאב

20/04/2012 | 23:34 | מאת: בר

אני בת 24 ולפני כשנה וחצי התחילו לי כאבים בגב התחתון עם הקרנות לרגל ימין. התחלתי בסדרת צילומים כולל CT מיפוי ו-MRI והלכתי לשלושה רופאים שונים שנתנו לי סוגי כדורים שונים ולאף אחד לא הייתה תשובה קונקרטית אמרו שאולי זה בלט אבל לא בצורה חותכת. התחלתי בטיפולים אלתרנטיביים כולל שיאצו דיקור סיני ופוזיתרפיה ובסופו של דבר הגעתי לפיזיותרפיסטית שהצליחה לשפר את מצבי ולהפסיק את ההקרנות. מאז כבר הפסקתי ללכת אליה כי היא פרטית ויקרה ואני פשוט חיה עם הכאב. אין לי הקרנות רק לעיתים רחוקות אבל כן יש לי עדיין כאבי גב וגם כאבים בירך הימנית. אני פשוט לא יודעת אם להמשיך ככה או שאולי לחזור לפיזיותרפיה? די מיואשת...

21/04/2012 | 11:15 | מאת: איציק בן-אבי.מטפל שיאצו .ומאמן

השילוב הנכון לפיתרון כאבי גב -במידה ואין פציעה חמורה כגון פריצת דיסק-הוא לעבוד בכמה מישורים.הריאשון שיחרור הכאב .השני הבנה מה ההרגלים התנועתים שגרמו למתח בשרירים. השלישי תיקון או ו חיזוק הרגלי התנועה והעבודה עם הגב,והגוף. הרביעי -חיזוק הגב וזוקפי גו. ההסברא ארוך לפיתרון פשוט.

שלום רב, אני ממליצה לפנות עם כל הבדיקות שביצעת לבדיקת רופא במרפאת כאב לצורך אבחנה וטיפול. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

10/05/2012 | 13:17 | מאת: mytipool

מנהלי פורום כאב