תופעות לוואי של תרופה

דיון מתוך פורום  כאב

22/04/2012 | 20:39 | מאת: מיכאלה

שלום רב, אני בת 23. קיבלתי מרשם לסימבלטה 30 מ"ג לטיפול בכאב וכבר ביום הראשון הבחנתי כי בחושך כמעט מוחלט הראיה מטשטשת והופכת למעין ריבועים קטנטנים שזזים במהירות, כמו בתמונות של תעתועי ראיה (עדיין בשחור) ונקודות אור מהאור בשעון מרצדות קצת לצדדים. ראוי לציין כי לאחר פרק זמן של כרבע שעה- 20 דק' שאני עוצמת עיניים ואז פוקחת, זה לא קורה. אני ביום הרביעי וזה קרה לי ב-3 ימים האחרונים בלילה. האם יש סיבה לדאגה? יש צורך לדווח? האם זו תופעת לוואי שצריכה לעבור? בנוסף, האם יש קשר בין נטילת התרופה לכאבי שיניים? החלו לי ביום הרביעי ללקיחת התרופה. תודה רבה, מיכאלה

שלום רב, ההמלצות שלי הן: 1. להפסיק לקחת את התרופה. 2. לדווח לרופא שהמליץ על לקיחת התרופה לגבי התופעות אותן את מתארת. 3. להיבדק על ידי רופא עיניים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב