עזרה בבקשה!

דיון מתוך פורום  כאב

26/04/2012 | 13:46 | מאת: חן

שלום ד"ר אני בת 16 . אני ומשפחתי חזרנו לא מזמן מנופש באילת, לפני 3 ימים בערך. מאז שחזרנו, התחילה לי דלקת עיניים חמורה בצד של העין, בנוסף יש לי חולשה כללי בכל הגוף, אפילו בכפות הרגליים ובכפות הידיים, יש לי כאבים בכל הגוף אבל אחרי שלקחתי משכך כאבים כגון דקסמול הכאבים עברו, אך הם חוזרים מעקצצים אחרי כמה זמן, אני מגרדת בכל הגוף, יש לי רעידות אבל לא רציניות וקשה לי להתאמץ, ולפעמים קצת קשה לי לנשום. לעומת זאת, יש לי תיאבון, אין לי חום, אני לא עייפה, אני יכולה נגיד לרוץ אבל להתעייף מיד ולקבל כאב ראש. לא יודעת ממה זה... אולי מתרופה שאני נוטלת? כי יש לי ברונכיטיס כרוני, דלקת סימפונות כרונית... נבדקתי אצל רופאת המשפחה והיא נתנה לי כדור "ראולין" ונטלתי אותו הרבה בזמן האחרון גם כשלא היה לי שיעול ממש ממש חזק. חשבתי אולי זה מנטילת תרופה זו, או מחילופי מזג האוויר כי לבשנו קצר באילת ובמצפה רמון ממש קר, אז מיד החלפנו לארוך. יכולות להיות אלפי סיבות לחולשה וכאבים ולכן פניתי אליכם כדי להתייעץ איתכם אולי מה יש לי... אני מאוד מקווה שזה לא רציני, אני בתקופת בגרויות עכשיו ואם אני יחלה חס וחלילה במחלה נוראית אני באמת אשתגע, אני גם מאוד חרדתית ופובית... אז תודה מקרב לב ומחכה לתשובה.

שלום רב, אני ממליצה לפנות אל רופא המשפחה לבדיקה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב