כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  כאב

27/04/2012 | 22:18 | מאת: אבי

שלום רב. אני בן 43.עובד בהתקנות,דבר שבגללו אני נאלץ לפעמים "לעקם" את הצוואר בכל מיני צורות.מזה שנה סובל מכאבים סביב הצוואר.בבסיס הצוואר,בשכם ימין,בשריר הטרפז מימין וגם קצת בצד שמאל.עברתי טיפולי פיזוטרפיה עם כמה מטפלים אבל במקום הטבה היתה הרעה.טופלתי בטטוינא ובדיקור סיני-לא הועיל אך גם לא הזיק.לבסוף עברתי CT+MRI צווארי והכל נמצא תקין. הרופא בלית ברירה נתן לי הפניה למרפאת כאב ואמר שאני סובל משרירים מכווצים וששם אולי יעזרו לי. רציתי בעצם לדעת אילו טיפולים אוכל לקבל במרפאת כאב חוץ מזריקות? תודה אבי

שלום רב, הטיפולים עליהם ניתן להמליץ במרפאת כאב בדרך כלל הם: טיפול תרופתי רפואה משלימה פיזיותרפיה הזרקות הזרקות תחת שיקוף התאמת הטיפול המתאים עבורך תיעשה בהתאם למצבך הרפואי. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

10/05/2012 | 13:13 | מאת: mytipool

טיפולי הידרותרפיה יכולים בהחלט לעזור וגם להוריד הילוך לחץ ודאגות בחיים.להקפיד על נשימות במהלך היום.

31/05/2012 | 17:06 | מאת: ד.ד.

מנהלי פורום כאב