כאבי התכווצות עמוקים בשרירי השכמות

דיון מתוך פורום  כאב

05/06/2012 | 09:03 | מאת: מיכאל

שלום, שמי מיכאל, גיל 67. בריאות תקינה בסה"כ, אך מטופל בכדורים להסדרת לחץ דם ועם סוכר מעט גבוה. אחת לחודש (בממוצע) אני חש בכאב התכווצות שרירי השכמות, אבל עמוק, פנימי. הכאב מתחיל מתחיל בהדרגה ומתגבר ומתלווה אליו זיעה בכל הגוף. לעיתים הכאב מביא אותי לסף הקאה. הכאב חולף לבסוף אחרי עיסוי ממושך. הכאב הינו ספונטני ואינו בא בעקבות פעילות גופנית. לרוב הוא מתרחש במהלך השינה. אשמח לקבל חוות דעת/אבחנה או הפניה מתאימה. בתודה, מיכאל

שלום רב, אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה לצורך ביצוע ברור על מנת לשלול: בעיה לבבית, בעיה בכלי הדם הגדולים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב