כאב בחזה בעת נשימה ותזוזה

דיון מתוך פורום  כאב

05/06/2012 | 19:34 | מאת: אלונה

מזה כ3 ימים יש לי כאב חד מאוד בחזה בעת נשימה , שכיבה, תזוזה של פלג גופי העליון, ביום הראשון הכאב היה רק בעת נשימה, והיום 3 ימים אחרי לא ישנתי לילה שלם וכאב לי עד דמעות לשנות תנוחה או לזוז בכלל תוך שינה, אני כבר שלושה ימים לא מסוגלת לקחת נשימות עמוקות או רגילות בכלל, רק חצאי נשימות. הייתי אצל הרופאת משפחה שלי ובלילה ברפואת חרום, שניהם עשו לי אקג ואמרו שזו כנראה דלקת כלשהי או בצלעות או בשרירים והטיפול הוא טיפול בכאב בלבד, לאחר התעקשות שלי כיוון ששבוע הבא בדיוק אני מתחתנת, במרפאת חירום הרופא הביא לי מרשם לכדורים אנטי דלקתיים- XEFO8 לקחת כדור אחד פעמיים ביום.לי בבית יש רוקסט ואני לוקחת אותו גם לכאבים פעמיים ביום שני כדורים, השאלה שלי האם החיבור של התרופות נכון ולא סותר אחד את השני, והאם יכול להיות שאני יומיים לוקחת את הקספו8 ואין שום שיפור כלל.. ייתכן שיש צורך בבדיקות נוספות? יש הערכה של כמה זמן בדר"כ דלקות מהסוג הזה נמשכות? תודה מראש, אלונה.

שלום רב, לפי התלונות אותן את מתארת, יתכן שקיימת בעיה בעצבים הבין צלעיים, שסיבתה עדיין לא ברורה. לצורך ברור, אני ממליצה לבצע צילום חזה, צילום מכוון לצלעות בצד הכואב ומיפוי עצמות. מאחר שציינת כי נשללה בעיה לבבית, אפשר לטפל בכאב על ידי חסם עצבי בין הצלעות. על מנת לענות לשאלתך בנוגע לשילוב בין התרופות, יש לדעת מה מצבך הבריאותי הכללי. באופן עקרוני, אין בעיה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב