כאב עיצבי לאחר תאונת עבודה

דיון מתוך פורום  כאב

07/06/2012 | 23:02 | מאת: איתן

לפפני כ 3 חודשיים נחתכתי חתך עומק בכף יד שמאל לאורך האגודל מסכין יפנית מאז אני סובל מכאבים בכף היד במיוחד באגודל וכמו כן איבדתי תחושה בחלק השמאלי של האגודל הופנתי למומחים שהעבירו אותי אחד לשני לאחרונה קיבלתי תור למרפאת כאב אסותא אך התור לעוד 3 חודשיים ותור לעוד חודשיים לבית חולים מרפאות חוץ לאקספלורזציה של העצב הפגוע במקביל אני עושה פיזיוטרפיה וריפוי בעיסוק אך מאוד מתקשה מחמת הכאב אשמח אם תייעץ לי מה עוד ניתן לעשות עד קיום ההפניות

שלום רב, לא ניתן לייעץ באתר אינטרנט ללא עיון בתוצאות בדיקות וללא בדיקה גופנית. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב