כאבי גב במשך שנתיים

דיון מתוך פורום  כאב

09/06/2012 | 16:49 | מאת: נעם

שלום אני בן 19 ויש לי כאבי גב במשך שנתיים בגב התחתון בצד שמאל הופנתי לצילום אולטרסאונד שנמצא שם כבד וטחול מוגדלים ושלחו אותי לצילום רנטגן שהכל נמצא תקין וגם בדיקות שתן ודם שאת התשובות הרופא ראה ולא אמר לי כלום ... מה זה יכול להיות ? אני כבר מיואש כי בנוסף לזה אני בצבא בקרבי והכאבים התגברו מאז שהתגייסתי .... תודה.

שלום רב, אני ממליצה לפנות לרופא להמשך ברור. יתכן שיהיה צורך לבצע בדיקת C.T עמוד שדרה מותני. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

10/06/2012 | 16:28 | מאת: נעם

עשו רנטגן עמוד שדרה מותני (lat+ap) הלורדוזיס המותני שמור,המרווחים הבין חולייתייים תקינים. מה עושים?

מנהלי פורום כאב