רגישות לכאב

דיון מתוך פורום  כאב

03/07/2012 | 01:07 | מאת: טלוש

שלום, אני סובלת מכאב בטן כרוני עקב מחלה תורשתית, עם התפרצויות של כאבים חדים וממושכים 2-3 פעמים בשבוע. הכאב הוא חלק משמעותי בחיי ומלווה אותי כל היום. מספר שנים לוקחת טרמדקס ופנרגן לכאבים ובהריונות נאלצתי ליטול מורפיום כמעט כל יום. לאחרונה שמתי לב שהפכתי להיות רגישה לכאב, מספיק שנותנים לי טפיחה חלשה בגוף וזה כואב. בכלל- סף הכאב שלי הפך להיות ממש נמוך ואני חשה כאב במצבים שלא אמורים לכאוב. האם זו תופעה קיימת? יש לי תחושה שיש קשר לכאב ממנו אני סובלת כבר מעל 30 שנה... והאם יש דרך לשפר את הרגישות הזו לכאב? תודה מראש...

שלום רב, אני ממליצה לפנות עם המסמכים הרלוונטיים לבדיקת רופא נוירולוג (עצבים) ורופא כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב