טיפול באמצעות RF

דיון מתוך פורום  כאב

03/07/2012 | 12:22 | מאת: מלכה

שלום רב! אימי בת 72, סובלת מזה 3 שנים מכאבי גב ורגליים.אינה מסוגלת ללכת זקופה יחסית לגילה וללא תמיכה. נערכו טיפולים רבים אך דבר לא הועיל. לאחרונה זומנה למרפאת כאב באיכילוב ונערכו לה 2 טיפולים בגלי רדיו בהפרש של חודשיים וחצי. הטיפול הוא: בדיקה 1,2001 מספר טיפול באמצעות RF. שלותיי הן: 1.האם הסיבה להפרשי זמן גדולים כל כך (חודשיים וחצי בין כל טיפול) יעילים? האם הסיבה היא רפואית או מחוסר מקום? 2.הבדיקות מכאיבות ואימי מיואשת האם יש תקווה לשיפור בכאבים באמצעות טיפול מסוג זה? 3. משתי הבדיקות שעשתה לא חל שיפור אפילו הכי קטן, כמה טיפולים בממוצע צריך לעבור(למרות שזה אישי) כדי לראות מעט אור בקצה המנהרה. תודה מראש

שלום רב, הפרשי הזמן בין הטיפולים אינם גדולים משמעותית ויתכן שהם נובעים מסיבה רפואית.יש להתאים את הטיפול על פי התלונות שלה, בדיקה גופנית ועיון במסמכים הרלוונטיים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב