כאב לאחר שתיית אלכוהול

דיון מתוך פורום  כאב

04/07/2012 | 16:43 | מאת: שירן

שלום, אני בת 24 ולא מורגלת בשתיית אלכוהול. (לאחרונה התחלתי לשתות רק באירועים ולעיתים רחוקות) לאחרונה לאחר ששתיתי משקאות המעורבים בהם וודקה הרגשתי מיידית כאב של מעין התכווצות שרירים בחגורת הכתפיים. הכאב הוא כאב חזק והוא כאב שעובר רק לאחר שנת לילה. האם זה קשור? האם זו תופעת לוואי של שתיית וודקה?

שלום רב, אם את מוצאת קשר בין שתיית אלכוהול לכאבים, הימנעי משתיית אלכוהול. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

19/07/2013 | 15:15 | מאת: ידיד

מנהלי פורום כאב