צריבת עצב

דיון מתוך פורום  כאב

05/07/2012 | 08:30 | מאת: משה.א

שלום, אני סובל מזה זמן רב מכאב גב תחתון וצוואר שהחמירו לאחר תאונת דרכים. הזריקו לי זריקות בשיקוף בבית חולים וזה עזר לי מאד (ממש כל הכאב בגב התחתון נעלם) רק שלצערי זה היה לתקופה מוגבלת. הרופא המליץ לי על צריבת העצב. שאלותי הן: א. האם ניתן לקבל עוד זריקות בשיקוף? ב. מה הסיכונים בצריבת העצב והאם זה עוזר לתווך ארוך. (פגשתי משהו שעבר את זה ונוצר לו בגב מעין בליטה והוא טוען שזה לאחר צריבת העצב) אשמח לקבל תשובתך המהירה - תודה משה

שלום רב, באופן עקרוני, ניתן לקבל זריקות נוספות. תשובה מדויקת יש לתת רק לאחר עיון בחומר הרפואי. הסיכונים בצריבת עצב: זיהום, דימום, פגיעה בעצב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

04/03/2016 | 16:49 | מאת: ויסמן הנרייט

כאבי גב. צריבת עצב מה התופעות לווי

מנהלי פורום כאב