כאבי גב לאמא בת 83

דיון מתוך פורום  כאב

07/07/2012 | 21:55 | מאת: חנה.כ

אמי בת 83, לפני מספר שנים חלתה ב-CLL טופלה ע"י המטולוגית וכעת נמצאת במעכב.בשל טרומבוזה ברגליים, מקבלת קומדין וגם שם בדיקות PT לא משביעות רצון. מזה מספר שנים סובלת מאד מכאבי גב חזקיפ. בעבר קבלה TRAMADEX 200 MG, לטענתה ללא עזרה. סרבה להתנסות במדבקות, בזריקות. כעת שוב מקבלת TRAMADEX 50 FLASH, שוב לא מרוצה. מקבלת CIMBALTA והתלונות לא פוסקות. כמובן שזה משפיע מאד על מצב רוחה, עצם העובדה שהיא לא יכולה לצאת מהבית מגביר את התסכול.מה עושים??

שלום רב, יש לשכנע אותה להגיע לבדיקה במרפאת כאב, שם יוחלט על הטיפול המתאים, טיפול תרופתי או טיפול בזריקות. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב