פוסט םוליו

דיון מתוך פורום  כאב

19/07/2012 | 10:38 | מאת: גילה

אני נכת פוליו משנת 1958 ומזה תקופה של שנתיים חשה כאבים מטורפים בשרירים, בתקופה האחרונה חלה הדרדרות של השרירים בידיים עד לכדי חולשה קשה, ב-MRI צווארי גילו מספר פריצות דיסק, קיבלתי הרבה חוות דעת מרופאים אך אף אחד לא נותן לי תשובה החלטית אם הכל נובע מבעיות בצוואר או בעקבות הפוסט פוליו. גם ביקרתי במרפאת הפוסט פוליו ושם טוענים שאני צריכה להפסיק כל פעילות שמצריכה מאמץ, כגון: לפרוש מהעבודה, ולא התעמלות על מנת לא לאבד את השרירים הקיימים. קשה לקבל את הדרך כי בלי כל מעש אני רק אתנוון יותר ולכן אני התחלתי בטיפולים כמו הידרוטרפיה, פיזיותרפיה, פלדנקרייז. האם אני פועלת נכון? או האם ניתוח במצבי מסוכן מידיי?

שלום רב, לגבי הטיפול בכאב, אני ממליצה לפנות למרפאת כאב, שם ניתן יהיה לעזור לך במסגרת הטיפולים הניתנים במרפאה. לגבי פעילות מאומצת, אני ממליצה לפנות לקבלת חוות דעת נוספת. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב