סיכונים בטיפול ב-RF

דיון מתוך פורום  כאב

22/07/2012 | 13:43 | מאת: רות בן ישראל

האם יש סיכון בטיפול ב-RF לכאבי כתף לגבי מי שיש לו קוצב ומקבל קומודין והוא בן 90 ?

שלום רב, גיל 90 אינו מהווה בעיה בטיפול ב- RF. במקרים בהם למטופל יש קוצב לב, צריך יעוץ רופא קרדיולוג לגבי האפשרות לקבל טיפול בגלי רדיו והאם יש צורך לסגור את הקוצב למשך זמן הפעולה או להשתמש במגנט. במקרים מיוחדים, יש צורך בנוכחות קרדיולוג מיחידת הקוצבים בזמן ביצוע ה- RF. לגבי קומדין, בכל מקרה יש להפסיק את לקיחת הקומדין לחמישה ימים כדי להגיע לערכים תקינים של INR, זאת כמובן, במידה ואין התנגדות של הרופא המטפל לכך. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

25/07/2012 | 12:39 | מאת: רות בן ישראל

תודה רבה זה היה מאד מאד יעיל לגבי

מנהלי פורום כאב