בלט דיסק

דיון מתוך פורום  כאב

23/07/2012 | 04:12 | מאת: אסי

לאחר נפילה מגובה בבדיקה סיטי בלט דיסד l4l5s1 במשך חודש וחצי כאבים קלים בגב תחתון ללא התייחסות ואחרי חודש וחצי החלו כאבים חזקים מאוד בגב תחתון וברגליים ובהמשך כאבים נעים בידיים וברגליים ובגב במיוחד במנוחה עם בעיות שינה . שאלה האם יכול להיות כתוצאה מהנפילה? ולמה רק אחרי חודש וחצי התגבר הכאב? יכול להיות שהלחץ על העצב מהבלט דיסק התעצם עם הזמן? ואיך אפשר לבדוק פעילות של לחץ פנימי על חוט השדרה מבלט דיסק? ועוד אחד לסיום האם לחץ מבלט דיסק יכול לגרום לכאבים שתיארתי בתחילה על ידי הפעלת לחץ על חוט השדרה ללא הפרעה לתנועה בגוף אלה רק הפעלת אותות של כאב מחוט השדרה למוח ולאחר מכן לגוף חזרה?

שלום רב, על מנת לענות במדויק על שאלותיך, אני ממליצה לבצע בדיקות נוספות:MRI עמוד שדרה גב תחתון, מיפוי עצמות ואלקטרומיוגרפיה לגפיים התחתונות. עם תוצאות הבדיקות לפנות לבדיקה אצל רופא כאב במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב