כאב בשכמה שמאל

דיון מתוך פורום  כאב

23/07/2012 | 17:02 | מאת: עומר

שלום רב מזה זמן רב אני סובל מכאב עמום בשכמה שמאל במיוחד. (לפעמים גם בימין) הכאב מקרין לי גם לצוואר וגם קצת לראש. עשיתי צילום והכל תקין. אני אציין שכאשר עושים לי מסאז' בשכמות הכאב עובר. גם מתי שמורחים לי משחה כמו בן גי זה עוזר. הכאב הוא לא רציף הוא מופיע בממוצע פעם בשבוע. אני בן 26 בריא בד"כ. מה אפשר לעשות?

שלום רב, אני ממליצה לפנות אל רופא המשפחה לביצוע בדיקת א.ק.ג. לשלילת בעיה לבבית. כנראה שהכאב שאתה מתאר מקורו בשרירים. אבל, אם הכאב נמשך תקופה ממושכת ולא חולף, יש לשקול ביצוע בדיקת CT עמוד שדרה גבי או מיפוי עצמות. עד שישללו בעיות אחרות, ניתן להמשיך בטיפול פיזיותרפי (מסז') וליטול משככי כאבים לפי הצורך. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב