כאבי גב וצוואר כרוניים במשך 3שנים עקב פציעה בצוואר

דיון מתוך פורום  כאב

24/07/2012 | 10:52 | מאת: נדב

שלום,אני חייל בן 20 קבלתי מכות ממש חזקות בצוואר במהלך אימוני לחימה חופשית (אומנות לחימה) . הכאבים בצוואר התגברו והפסקתי להתאמן. משכתי את זה שנתיים והתגייסתי לקרבי,שם סבלתי מאוד מהכאבים בגב תחתון בעיקר ובצוואר,הורידו לי פרופיל עקב ירידה בשמיעה ועכשיו אני לא עושה שום מאמץ פיזי אבל הכאבים רק מתגברים, אורטופד צבאי אמר לי לעשות ספורט ושלח אותי הביתה אבל אני כבר לא יכול לעשות ספורט ואני כבר מיואש, מה אני צריך לעשות?

שלום רב, אני ממליצה לך לבקש הפניה לבדיקה במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב