עצה טובה

דיון מתוך פורום  כאב

27/07/2012 | 22:46 | מאת: הבעל

שלום לכולם, אני מתעניין בשביל אשתי שכבר שנה סובלת מכאבי שיניים וגם "שורף" לה בלחי שמאל. היא נבדקה אצל מספר רופאי שיניים, פה ולסת ונויירולוגים שלא ראו כלום, עשתה CT ו-MRI וגם לא מצאו דבר, טופלה בטיפולים אלטרנטיביים שגם לא העלימו את הכאב, ניסתה כבר סוגי תרופות שונים לרבות אלטרולט ולא עזר לה כלום... אשמח לקבל עצה טובה או הכוונה כלשהי מרופא או ממישהו שלמרבה הצער חווה את מה שהיא חווה היום. תודה מראש

שלום רב, אני ממליצה לפנות עם תוצאות הבדיקות והיעוצים למרפאת כאב לצורך אבחנה וטיפול. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב