כאבי בטן ימנית+גב מזה כשבוע

דיון מתוך פורום  כאב

29/07/2012 | 17:41 | מאת: אסנת

שלום רב אני כ-3 חודשים לאחר לידה שלישית.לאחר הלידה הקודמת שלי שהייתה לפני 3 שנים, כשנה לאחריה-חשתי דקירות באיזור הטבור וכאבים בצד הימני של הבטן ואז נשלחתי לבירורים שכללו CT בטן ואגן ולא העלו ממצאים.בסופו של דבר הגעתי לאורטופד שטען כי יש לי אוסטיאיטיס פוביס (לאחר מיפוי עצמות) והכאבים חלפו מעצמן עם קצת שחיה וללא טיפול רפואי. כמו שציינתי אני לאחר לידה ובשבוע האחרון אני סובלת מכאבים מאוד חזקים שוב באיזור הבטן הימני,מן כאב ברקע כל הזמן ודקירות ,הרגשה כאילו שמישהו צובט אותי במותן עם כאבים בגב בצד הימני באיזור המותן.זה קרה לי בעבר אבל הפעם זה חזק יותר. עליי לציין כי היה לי סוג קל יותר של הכאבים הללו גם לאחר הלידה הזו ופניתי לרופא המשפחה ששלח אותי לאולטרסאונד בטן ללא ממצאים קשורים ובדיקות דם שלא העלו דבר. האם יכול להיות שהבעיה האורטופדית חזרה ובגדול???מה עליי לעשות עכשיו? הפנו אותי בעקבות האולטרסאונד האחרון(חודש יולי) לMRI כבד בגלל שהיה חשד לכבד שומני אך הMRI יצא ללא ממצאים .אודה לעזרה כי אני כבר למעלה משבוע עם כאב כרוני באזור ימין,זה מציק בפרט שהוא משולב עם הדקירות הללו מדי פעם. תודה וסליחה על המגילה

שלום רב, במידה ונשללו בעיות כירורגיות וגניקולוגיות, ממליצה לבצע בדיקת CT/MRI עמוד שדרה מתני ולפנות לרופא כאב במרפאת כאב לצורך אבחנה וטיפול. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום כאב